• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Весняне озеленення громади: у Покровську висаджують троянди та плодові дерева

eye

902

10.05.2022 11:49

Новини громад

img

Щороку працівники Управління міського господарства висаджують на клумби нашої громади безліч квітів, які до пізньої осені радують місцевих мешканців своєю красою. Цей рік також не став виключенням: місцеві мешканці активно приєднались до ініціативи Покровського міського голови Руслана Требушкіна щодо озеленення міста та приєднаних територій. 

Так, днями понад 1000 кущів троянд були висаджені у парку «Ювілейний». До спільної і завзятої роботи покровчан з озеленення долучився і міський голова Руслан Требушкін.

«Дякую місцевому садівнику Віктору Масюку, який був ініціатором передати перші 5 тисяч кущів троянд мешканцям Бучі. Загалом, близько 10 тисяч саджанців квітів, які були вирощено у Покровську та є одним з його символів, вже висаджено в Ужгороді, Кропивницькому, на Львівщині, Черновцях та Павлограді. Разом з іншими містами ми висаджуємо «троянду миру» в нашій громаді. Адже сподіваємось, що наше місто також буде відроджуватись», - зазначив очільник Покровської громади. 

Суботники з висадження троянд та фруктових дерев, які були вирощені у покровському розпліднику «Сади Донбасу», вже провели мешканці вулиці Ольшанського, де було висаджено 50 кущів троянд, 10 слив, 25 персиків і 25 абрикосів та мікрорайону «Сонячний», де згодом також розквітнуть десятки квіткових дерев та троянд, наданих Віктором Масюком. 

Крім міста, проводиться озеленення і приєднаних територій. Напередодні травневих свят разом із старостою Першотравневого старостинського округу Олександром Уховим та жителями села було висаджено 31 плодове деревце. Це 11 слив і по десятку абрикосів та персиків. Планується, що згодом близько 120 дерев прикрасять територію громади. 

«Вдячний всім, хто бере участь у наших весняних суботниках – активним жителям та представникам комітету самоорганізації населення. Ті, хто залишав заявки на отримання саджанців квітів та дерев, їх обов`язково отримає.  Разом зробимо нашу громаду квітучою та затишною», - зазначив Покровський міський голова Руслан Требушкін.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

16

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

18

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

26

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію