• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Гуманітарна допомога та питання приєднаних територій: керівники громади провели робочу нараду

eye

642

28.04.2022 10:30

Новини громад

img

Перші керівники Покровська продовжують працювати в режимі 24/7 та оперативно вирішувати питання, які стосуються стабільного життєзабезпечення громади.

Основними питаннями наради, яка відбулась 27 квітня, стали формування гуманітарної допомоги місцевим мешканцям, евакуацiя маломобiльних груп населення, взаємодія добровольчих формувань з теробороною та організація поховання загиблих захисників України, які сьогодні боронять державу. 

Окрему увагу керівники громади приділили приєднаним територіям.
За словами секретаря міської ради Наталії Іваньо, питання, які поступають від старост старостинських округів, є одними з першочергових для вирішення.

«Ми намагаємось оперативно реагувати на прохання місцевих мешканців. Знаємо про потреби кожного округу та покроково їх вирішуємо. Вивчаємо можливості транспортного сполучення сіл з Покровськом. Пільгові категорії населення, одинокі літні люди продовжують отримувати гуманітарні продуктові набори. Вчора по селах були розвезені ємкості (300 та 500 літрів) для питної води. Плануємо їх встановити у соціально-значущих місцях. Крім того, по кожному округу був сформований перелік життєвонеобхідних медикаментів та лікарських засобів. Питань багато, але вони всі на контролі», - зауважила Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

54

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

30

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

73

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію