• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Вкотре від Фонду Ріната Ахметова та компанії «Метінвест» Покровськ отримав гуманітарну допомогу

eye

688

21.04.2022 13:31

Новини громад

img

Влада Покровська продовжує залучати партнерів до забезпечення життєдіяльності міста та з великою вдячністю приймає від них допомогу. Так, в рамках проєкту «Рятуємо життя» від Фонду Ріната Ахметова та компанії «Метінвест», до нашої громади надійшли 12 тон гуманітарного вантажу. 

Продуктові набори, до складу яких увійшли борошно, олія, макаронні вироби, тушковане м’ясо, консерви, отримали переселенці, багатодітні родини, люди з інвалідністю та похилого віку й інші представники незахищених категорій населення, які проживають у 9 громадах Покровського району. 

Крім того, компанія Метінвест Покровськвугілля доставила медикам Покровська цінний вантаж, який подолав майже 800 кілометрів. Шовний матеріал, антисептики, медичні засоби – все це привезли з Бердичева від благодійного фонду «Оберіг-26».

Усього з Житомирщини прибули три машини з гумдопомогою – їжею, одягом, памперсами та найнеобхіднішими медикаментами. Доправити цей вантаж самостійно благодійники не могли, тож Метінвест взяв транспортування на себе. 

Ліки та витратні матеріали вже передано медикам Покровської міської лікарні. Це забезпечить заклад всім необхідним для надання екстреної та хірургічної допомоги: маються кровоспинні засоби, шовні матеріали, крапельниці тощо. Тож, у разі необхідності, лікарня буде готова до прийому поранених.

«Вдячний нашим надійним партнерам - Фонду Ріната Ахметова та компанії «Метінвест», які не полишають наших громадян у біді та завжди простягають руку допомоги», - зазначив Покровський міський голова Руслан Требушкін.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

22

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

15

Новини громад

03 травня 2024 14:00

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

30

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію