• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

На постійному зв'язку з громадою. Міська рада допомагає евакуйованим мешканцям

eye

753

20.04.2022 14:05

Новини громад

img

У Покровській громаді триває евакуація громадян. Міська влада докладає чималих зусиль, аби перебування покровчан у безпечних регіонах було комфортним та влаштованим.

Особливу увагу та всебічну підтримку влада Покровська приділяє малозахищеним верствам населенням та людям, які мають проблеми зі здоров'ям. Історія евакуації однієї родини нашого міста, яка складається з престарілої матері та доньки з ментальною інвалідністю - яскравий тому приклад.

За сприянням міської ради днями жінок було евакуйовано до міста Тернопіль. Через ускладнення стану здоровя доньки, яка у Покровську перебувала на обліку з психоневрологічними розладами, родину оперативно перевезли до Луцького диспансеру.

«Ми постійно підтримуємо звязок з нашими пацієнтами. Навіть на відстані, - розповіла директорка Покровського Центру первинної медико-санітарної допомоги Інеса Остряніна. – Про погіршення психоемоційного стану жінки та переїзд родини до іншого міста дізнались відразу. Зв'язались з місцевими лікарями, передали медичну картку та всю історію хвороби нашої пацієнтки. Впевнені, що спеціалісти Луцького психоневрологічного диспансеру нададуть кваліфіковану допомогу мешканці Покровської громади».

Крім того, потурбувалась керівники Покровської міськради й щодо комфортного перебування жінки у медзакладі на заході країни. Пацієнтці були доставлені теплі ковдри та обігрівачі.

«Наша задача, як влади, не просто вивезти місцевих мешканців у безпечні місця, а й підтримувати їх у разі необхідності. Наразі голова нашої громади Руслан Требушкін перебуває з робочим візитом на Львівщині та особисто відвідує міста, в яких були розселені покровчан, аби з перших вуст дізнатися про потреби наших людей», - зазначила секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

19

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

17

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію