• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Оперативна ситуація в Україні та на підприємствах Метінвест

eye

648

25.02.2022 14:51

Новини громад

img

У ситуації, коли Україна опинилася у небезпеці, Група Метінвест робить усе від неї залежне, щоб захистити співробітників та членів їх сімей і мешканців регіонів присутності, забезпечуючи безперебійне функціонування своїх підприємств.

Життя та здоров’я людей залишаються для компанії незмінним пріоритетом.

На підприємствах Покровської вугільної групи організовано оперативний штаб, засідання якого проводяться три рази на добу. Рішення про подальший режим роботи, приймаються залежно від ситуації, що складається.

Шахтоуправління «Покровське» працює у штатному режимі. Про всі зміни у робочому процесі негайно повідомляються його працівникам. Від роботи Шахтоуправління залежить робота всієї Покровської вугільної групи, життєздатність міст та населених пунктів, де проживають співробітники підприємств та їх родин.

Транспортна дирекція Метінвест Покровськвугілля готова виконати будь-які замовлення на перевезення від ШУ «Покровське» та інших підприємств Покровської вугільної групи. Паливно-мастильні матеріали є у повному обсязі.

На підприємствах Метінвесту є спеціально обладнані укриття. У разі загострення ситуацій безпосередні керівники повідомлять співробітників про необхідність пройти в укриття.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

40

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

45

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

27

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію