• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

50 питань та 5 годин роботи: відбулась чергова 25 сесія міської ради  

eye

2129

17.02.2022 11:39

Новини громад

img

16 лютого у режимі онлайн відбулось засідання 25-ї чергової сесії Покровської міської ради. Депутати розглянули понад 20 основних та 30 земельних питань, головні з яких - зміни до бюджету, позаплановий аудит НВК №1 та передача земельних ділянок новоствореному КП «Покровськ-Агро».

Почали роботу обранці громади із розгляду змін до бюджету Покровської громади на 2022 рік. Заступник міського голови Олександр Добровольський ознайомив депутатів із напрямками розподілу залишків коштів:

- близько 4 млн грн – на ремонт неврологічного відділення КЛІЛ;

- 600 тис. грн – на придбання меблів для Родинського ФОК;

- 725 тис. грн – на реконструкцію меморіалу загиблим воїнам у мікрорайоні «Південний».

Також фінансові кошти планувалось спрямувати житлово-комунальному відділу на виготовлення техпаспортів на житлові площі у Родинському; ремонт колишнього приміщення РАЦСу та оновлення скверу «Соборний». По фінансуванню останнього у депутатів виникли додаткові питання.

Заступник Покровського міського голови Костянтин Мілютін пояснив, що проєкт реконструкції зеленої зони планують реалізовувати поступово: «Сквер у нас великий. Реалізацію проєкту ми плануємо розподілити на кілька частин із залученням фінансової допомоги від наших партнерів - компанії «Метінвест». За попередніми розрахунками, загальна вартість проєкту складатиме близько 15 мільйонів гривень, 5 з яких – кошти місцевого бюджету і 10 – «Метінвесту».

У свою чергу, Покровський міський голова Руслан Требушкн зауважив, що виділення коштів на розробку проєктної документації – це лише можливість залучити до громади інвестиції: «Аби щось просити в інвестора, треба зробити свій внесок, продемонструвати готовність брати участь у співфінансуванні. Ці кошти ми лише резервуємо, щоб рухатись далі».

Після тривалих обговорень зміни до бюджету так і не ухвалили. 

Не набрав необхідної кількості голосів і важливий для громади проєкт рішення щодо делегування функцій замовника на виконання робіт з розробки та коригування проєктно-кошторисної документації, технічного обстеження, реконструкції та капітального ремонту по понад 20 об’єктам. Серед них - капітальний ремонт головних автомагістралей міста та в’їзної групи, реконструкція шкіл, лікарень та будівництво траси для занять мото- та велоспортом.

Поміж інших проєктів рішень було ухвалено збільшення статутного капіталу КП «Покровськтепломережа» та КП «БКП», надання пільг особам з інвалідністю по зору, передачу стадіону НВК №1 на баланс міської ради та більшість земельних питань.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

20

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

63

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

23

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію