• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Депутати міської ради розглянули питання місцевого самоврядування та дотримання законності

eye

2366

11.02.2022 17:16

Новини громад

img

11 лютого за участю секретаря міської ради Наталії Іваньо відбулось засідання постійної депутатської комісії з питань місцевого самоврядування, гласності та депутатської діяльності, забезпечення громадського порядку, дотримання законності, охорони прав, свобод та законних інтересів.

Депутати розглянули проєкти рішень щодо внесення змін до вже прийнятих рішень міської ради та щодо затвердження Положень про відділ «Контактний центр», відділ містобудування, архітектури та земельних відносин, відділ по роботі зі зверненнями громадян та доступу до публічної інформації. 

Обговорили члени комісії і питання щодо створення в структурі Центру надання адміністративних послуг Сектору з державної реєстрації актів цивільного стану. 

Як пояснила в.о. начальника ЦНАП Ольга Бєлоусова, введення додаткових двох штатних одиниць дасть змогу самостійно реєструвати та видавати документи про народження, шлюб та смерть. 

«Зараз ми приймаємо ці заяви, але мешканцям доводиться їх довго чекати. Документи ми передаємо до РАЦСу, працівники якого їх обробляють і лише тоді нам їх назад повертають. А так, у нас будуть свої посадові особи, які отримуватимуть бланки суворої звітності і роздруковуватимуть на них документи», - розповіла Ольга Бєлоусова. 

На розгляд депутатів були винесені також проєкти рішень щодо прийняття до комунальної власності приладів обліку теплової енергії, затвердження Статутів КП «БКП» та «Покровськтепломережа».  Пропонується збільшити за рахунок місцевого бюджету статутний капітал КП «Покровськтепломережа» на 14 млн 310 тисяч гривень (загальний статутний капітал становитиме 91 млн 736 тис. грн) та КП «БКП» на 14 мільйонів 551 тисячу гривень (загальний статутний капітал становитиме 14 млн 551 тис. грн). 

По жодному з питань у членів комісії зауважень не виникло, тож усі проєкти рішень було рекомендовано до розгляду на найближчій сесії.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

18

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

19

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

27

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію