• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

До кінця лютого: у Покровській громаді подовжено дистанційне навчання

eye

991

10.02.2022 11:45

Новини громад

img

Через стрімке зростання рівня захворюваності на ГРВІ та COVID-19 серед дітей дистанційне навчання у школах подовжується, а дитсадки переходять на самоізоляцію. У Покровській громаді у порівнянні з минулим тижнем спостерігається зростання рівня захворюваності на 15%. За останні 3 доби до лікарів з ознаками ГРЗ звернулися 3742 людини, з яких 911 - діти. Про це повідомила керівниця КНП «ЦПМСД» Інеса Остряніна 10 лютого під час позачергового засідання комісії ТЕБ та НС під головуванням заступниці міського голови Маргарити Ідрісової.

«Збільшилась кількість випадків пневмонії: за 3 дні захворіло 36 осіб, госпіталізовано 8 пацієнтів. Близько 400 зразків ПЛР-тестів були відправлені до лабораторії у Маріуполь. Через велике навантаження результати отримаємо лише завтра у другій половині дня», - зазначила Інеса Остряніна. 
Директор КНП «Покровська КЛІЛ» Юрій Бородін відзначив збільшення заповнення «ковідного» відділення та кількості пацієнтів, які потребують кисневої терапії.

За даними в.о. начальниці відділу освіти Анастасії Долгої, учні закладів середньої освіти перебувають на дистанційному навчанні. Наразі зафіксовано і зростання захворюваності серед дітей дошкільного віку. 

Враховуючи вищезазначене, заступниця міського голови Маргарита Ідрісова звернулась до членів комісії з пропозицією подовжити протиепідемічні заходи, вжиті у Покровській громаді ще 27 січня, а також відправити дошкільнят на самоізоляцію на тиждень. 
«Сьогодні серед пацієнтів, які звертаються до наших лікарів, дуже багато дітей. Ми повинні піклуватись про їхнє здоров`я та про здоров`я наших вихователів і вчителів, багато з яких теж хворіють. Пропоную у закладах середньої освіти подовжити карантин ще на два тижні, до кінця лютого, та відправити на самоізоляцію дошкільнят. Закривати садочки повністю ми не будемо. Вводимо «дистанцію» за умов роботи чергових груп», - зауважила Маргарита Ідрісова.  

Пропозицію члени комісії з ТЕБ та НС підтримали одноголосно. Рішення набуває чинності 11 лютого.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

27

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

29

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію