• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Засідання центру розвитку підприємницької діяльності

eye

296

24.09.2021 12:52

Влада

img

8 вересня в Покровському міському центрі зайнятості відбулась онлайн-зустріч консалтингового центру. Учасниками заходу стали старости Покровської міської ради, безробітні, а також зацікавлені особи.

Участь в унікальному регіональному проєкті з надання безоплатної фінансової підтримки для представників малого бізнесу – це гарна нагода для зміцнення виробничих потужностей, розширення технологічних процесів та відкриття додаткових новостворених робочих місць.

Особлива увага булла приділена одному з пріоритетних напрямків проєкту - сільське господарство, який дасть змогу для підвищення продуктивності, рівня зайнятості й доходів у сільськогосподарському секторі; поліпшення добробуту сільських громад.

Окремо була виділена інформація щодо навчання на курсах цільового призначення  в галузі сільського господарства. Професійне навчання проводиться в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відповідно до навчальних планів та програм, що відповідають вимогам роботодавців та враховують попередній досвід. Підвищення конкурентоспроможності на ринку праці за короткий термін часу, вивченням сучасних технологічних процесів, нового обладнання, устаткування, засобів механізації, що використовуються в сільському господарстві, правил і вимог їх безпечної експлуатації - безумовні переваги такої освітньої програми.

Зустрічі в рамках Консалтингового центру у Покровському МЦЗ проводяться щосереди. Ми й надалі готові надавати свій майданчик для конструктивного діалогу.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

9

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

22

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію