• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Святковий настрій для малечі громади: у селищі Шевченко відбулось різдвяне дійство

eye

747

05.01.2022 10:14

Новини громад

img

У Покровській громаді тривають святкові заходи для маленьких мешканців. Напередодні Різдва Христового за підтримки міської ради та громадськості у Будинку народної творчості селища Шевченко було організоване різдвяне дійство для понад пів сотні місцевих дітлахів. 

«Діти з радістю чекають на Новий рік та Різдво Христове, бо саме під час цих свят можна від душі повеселитись, погратись та отримати подарунки. Наразі у дітей зимові канікули і дуже добре, що для них організовують такі чудові заходи», - зауважив староста селища Шевченко Микола Миколаєв. 

Звичайно, свято не обійшлось без рухливих ігор та танців. Діти активно брали участь у конкурсах, відгадували загадки. Крім веселощів, учасники дійства вивчали історію і традиції Різдва. Разом із організаторами свята малята обговорювали суть та особливість цього дня.

«Я дуже чекала цього вечора. Прийшла на свято разом зі своїми друзями. Тут весело: ми слухаємо цікаві історії та беремо участь у конкурсах», - розповіла одна із учасниць різдвяного дійства Олена. 

На завершення заходу всі обмінялися своїми враженнями. За активну участь у конкурсах та з нагоди прийдешнього Різдва Христового юні мешканці селища Шевченко отримали солодкі гостинці.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

33

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

12

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

Мобільний центр зайнятості наближає соціальні послуги до мешканців громади

23 квітня фахівці Покровського міського центру зайнятості провели виїзний захід для жителів Шевченківського старостинського округу.

eye

17

Новини громад

24 квітня 2024 13:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію