• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Українці провели на лікарняних на 22,7% більше днів за підсумками 11 місяців

eye

730

28.12.2021 14:19

RSS

img

Упродовж січня-листопада 2021 року Фонд соціального страхування України прийняв на оплату 36,7 мільйона днів лікування від захворювань, травм, а також догляду за хворими рідними і проходження самоізоляції від COVID-19 українськими працівниками. Це на 22,7% більше, ніж за той же період 2020 року.

Загальна сума нарахованих за цей період допомог по тимчасовій втраті працездатності склала майже 13,7 мільярда гривень.

Середній розмір допомоги від ФССУ за один день лікування склав 372,75 гривні.

Таке зростання днів тимчасової непрацездатності спостерігається Фондом з минулого року та у більшій мірі пов’язане із розповсюдженням коронавірусної хвороби. Це, у поєднанні з іншими факторами, призводить до перевищення потреби у видатках над фактичними доходами від частки ЄСВ, з якої складається бюджет Фонду. За підсумками листопада потреба у видатках перевищила надходження на понад 2,7 мільярда гривень.

Докладніше за посиланням

Нагадаємо, попри наявні затримки у фінансуванні матеріального забезпечення, усі види виплат надаються ФССУ у повному обсязі. Фінансування допомог за лікарняними листками здійснюється Фондом на підставі отриманої від страхувальника (роботодавця) заяви-розрахунку, від терміну подачі якої залежить дата фінансування матеріального забезпечення. Дізнатись, чи вже перераховано Фондом кошти, застраховані особи можуть у телеграм-каналі ФССУ https://t.me/socialfund за тегом #фінансування_страхувальників, де щоденно оновлюється інформація про стан фінансування заяв-розрахунків.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

20

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

18

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію