• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За підтримки компанії Метінвест в амбулаторіях Покровська з’явились дитячі куточки

eye

1300

24.12.2021 15:15

Новини громад

img

Для маленьких пацієнтів амбулаторій створили більш комфортні умови очікування прийому лікаря. Завдяки участі у соціальному проєкті «Моє місто» ГО «Платформа спільних дій» три медичних заклади Покровська поповнились спортивними комплексами та дитячими меблями. Яскраві куточки вже облаштовані в амбулаторіях № 3,6 та 10. Придбані ігрові елементи і в амбулаторію №1, але через проведення в установі масштабних ремонтних робіт, їх встановлення поки відкладено. 

Переконатись на власні очі, чи прийшлися до душі малюкам та їхнім батькам такі зміни в організації прийому пацієнтів, до амбулаторії №10 завітали заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова та директорка ЦПМСД Інесса Остряніна. 

«Ми дуже вдячні нашим партнерам – ГО "Покровська платформа спільних дій" і компанії Метінвест - за всебічну підтримку у розвитку як медицини, так і громади в цілому. Особливо приємно, коли втілюються у життя проєкти для наших маленьких мешканців», - зазначила Маргарита Ідрісова.

За словами авторів проєкту, у дитячому куточку кожен з відвідувачів знайде собі заняття до душі: можна полазити на сходинках або з’їхати з гірки, намалювати малюнок чи скласти слова на магнітній дошці.

«Кожного разу наші лікарі спостерігають, як нудьгують дітки з матусями у коридорах медзакладів. Тому ми вирішили взяти участь у конкурсі соціальних проєктів «Моє місто» і при підтримці великого бізнесу трохи їх зайняти. Хочу подякувати усім, хто голосував за наш проєкт, і тим, хто його втілював у життя», - розповіла директорка ЦПМСД Інесса Остряніна. 

Проєкт оснащення дитячих куточків в амбулаторіях став останнім з 28, які цього року були реалізовані ГО «Платформа спільних дій» за фінансової підтримки компанії Метінвест. Загальна сума фінансування склала понад 3 мільйони гривень. 

«Усі проєкти різноманітні і соціально важливі. У даному випадку спільними зусиллями ми створили більш комфортні умови перебування маленьких пацієнтів у медзакладах, аби мінімізувати те тревожне відчуття, яке виникає у дітей перед відвідуванням лікаря. Сподіваюсь, цей проєкт довго служитиме юним мешканцям Покровської громади», - зауважила проєктна менеджерка ГО «Платформа спільних дій» Юлія Лємяскіна.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

19

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

62

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

22

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію