• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Депутати Покровська готуються до сесії: відбулося засідання постійної комісії з гуманітарних питань

eye

821

08.11.2021 13:50

RSS

img

Питання соціального захисту, культури та духовності обговорили 8 листопада члени постійної депутатської комісії за участі представниці Громадської ради Олени Білецької. 

Цього разу на розгляд присутніх було винесено 3 питання, першим з яких було закріплення прав оперативного управління Покровської музичної школи імені Д.Леонтовича. Проєкт рішення депутатам презентувала начальниця відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Олена Олехнович.


Також під час засідання члени комісії заслухали роз`яснення начальниці Управління соціального захисту населення Ірини Бонзюх щодо прийняття на баланс оргтехніки та передачі цінних подарунків громадським організаціям.


«Впродовж року громадські організації подавали до міської ради прохання щодо поліпшення їхнього матеріально-технічного стану. Враховуючи те, що 3 грудня ми відзначатимемо Міжнародний день людей з інвалідністю, пропонуємо передати на баланс цих об`єднань побутову та оргтехніку», - зазначила Ірина Бонзюх.
Загалом було розглянуто три питання. Усі вони рекомендовані до винесення на чергову, 20-ту сесію міської ради, яка відбудеться 17-го листопада.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

46

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

16

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

Мобільний центр зайнятості наближає соціальні послуги до мешканців громади

23 квітня фахівці Покровського міського центру зайнятості провели виїзний захід для жителів Шевченківського старостинського округу.

eye

21

Новини громад

24 квітня 2024 13:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію