• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Оголошення про проведення обласного конкурсу «Волонтер Донеччини»

eye

690

26.10.2021 16:51

Новини громад

img

З метою популяризації волонтерського руху та відзначення фізичних осіб та громадських об'єднань, які зареєстровані на території Донецької області, та протягом поточного року надавали волонтерську допомогу отримувачам на підконтрольній території Донецької області, на виконання розпорядження голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 23 жовтня 2018 року No 1283/5-18 «Про затвердження Порядку проведення обласного конкурсу «Волонтер Донеччини»» (зі змінами), зареєстрованого в Головному територіальному управлінні юстиції у Донецькій області 31 жовтня 2018 року за No 250/2692 (зі змінами), оголошено проведення обласного конкурсу «Волонтер Донеччини» у 2021 році. 

У конкурсі мають право брати участь фізичні особи та громадські об'єднання, які зареєстровані на території Донецької області та протягом поточного року надавали Волонтерську допомогу отримувачам на підконтрольній території Донецької області. 

Переможці конкурсу визначаються за наступними номінаціями: 

  1. Допомога, надана мешканцям Донецької області під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2; 
  2. Формування здорового способу життя та профілактика негативних явищ; 
  3. Надання допомоги учасникам АТО/00С та членам сімей загиблих (тих, які пропали безвісті) військовослужбовців; 
  4. Культурно-мистецьке, спортивне волонтерство;
  5. Екологічне волонтерство. 

Конкурсні пропозиції приймаються з дня опублікування оголошення до 19 листопада 2021 року. 

Просимо сприяти розповсюдженню інформації серед мешканців та представників інститутів громадянського суспільства ваших громад. 

Детальнішу інформацію можна отримати за посиланням 

Контактна особа: Ольга Присяжнюк, заступник начальника відділу комунікацій з громадськістю управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, тел. 050-751-31-32. 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформаційно-аналітичний проект «Спектри» для ветеранів та цивільних

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя. Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним.

eye

21

Новини громад

06 травня 2024 16:49

У Покровську волонтери World Central Kitchen годують нужденних гарячими обідами

Під час війни людям, яки опинилися у скрутному становищі, важливо мати підтримку та отримувати допомогу. Саме цю місію виконує глобальна неурядова організація World Central Kitchen.

eye

27

Новини громад

06 травня 2024 15:20

Лише за минулий місяць лікарі ЦПМСД надали допомогу понад 8 тисячам пацієнтів

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги міста Покровськ продовжується активна медична робота, спрямована на забезпечення належного рівня медичної допомоги населенню.

eye

27

Громада 1

06 травня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію