• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Конкурс «Моє місто» - у дії. У «Сквері сімейному» висаджено понад 50 рослин

eye

1192

23.10.2021 11:34

RSS

img

Блакитні ялинки, ялівці, туї і катальпи прикрасили новенький «Сквер сімейний у мікрорайоні «Лазурний», де вже встановлені альтанка, кілька арок та лавка закоханих. Загалом у сквері вже висаджено понад 50 рослин. 

«Ми працюємо із задоволенням. Я радію від результату нашої праці. Ми це зробили. Дякую всім, хто долучився. Наприклад, Віктор Масюк, який виростив посаджені нами рослини, сам організував підвезення саджанців, проконсультував нас, як за ними доглядати, допомагав в оформленні скверу», - зазначила депутатка Покровської міської ради від ПП «Порядок» Юлія Гуриненко.

Разом із депутаткою в озелененні скверу взяли участь студенти ДонНТУ під керівництвом Олени Двадцятник, представники Громадської ради, БФ «Надія», житлово-комунального відділу Покровської міської ради і профспілкового комітету ШУ «Покровське», а також співробітники ДПРЗ-9.

Створення «Скверу сімейного» проводиться в рамках проєкту «Моє місто», ініційованого ГО «Покровська платформа спільних дій» Метінвесту. Всі роботи з облаштування чудової зони відпочинку вийшли на завершальний етап. Відкриття скверу заплановане на найближчі дні. Вартість проєкту – майже 100 тисяч гривень.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Оголошення про формування персоналного складу Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності

Покровська міська військова адміністрація Покровського району Донецької області проводить роботу щодо створення координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності.

eye

16

Новини громад

25 квітня 2024 09:22

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

25

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

67

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію