• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Зміна статуту та списання житлових багатоповерхівок: відбулось засідання депутатської комісії з питань ЖКГ

eye

1159

12.10.2021 16:19

RSS

img

Депутати Покровська продовжують опрацьовувати питання, які будуть винесені на чергову 18-ту сесію міської ради. Сьогодні за участю секретаря міської ради Наталії Іваньо відбулося засідання комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та інженерної інфраструктури. 

Насамперед зі статуту КП «Покровськтепломережа» виключили театральну та концертну діяльність і збільшили статутний капітал. 
«Була виконана розробка проєкту щодо модернізації котельні №10, придбані нові насоси та газорегуляційні пункти вузлів обліку газу. Обсяг цих витрат склав майже 1 мільйон гривень», - зазначив директор КП «Покровськтепломережа» Максим Батенко. 

Серед інших проєктів рішень – списання житлових багатоквартирних будинків з балансу житлово-комунального відділу міської ради.
За словами заступника начальника відділу ЖКВ Артема Колосова, з лютого поточного року було прийнято на баланс 199 житлових багатоквартирних будинків Родинського. Наразі в них створені ОСББ, тож доцільно їх списати: «Провели інвентаризацію цих багатоповерхівок і склали список комунальних приватизованих квартир, які ми передаємо на баланс Центру єдиного замовника. Нежитлові приміщення пропонуємо залишити на балансі житлово-комунального відділу». 

За словами секретаря Покровської міської ради Наталії Іваньо, сьогодні не можна перекладати відповідальність за стан багатоквартирних будинків лише на міську раду. Треба спонукати мешканців бути ініціативними. 

«Ми повинні створювати затишок та гідні умови для проживання. Треба вчити наших мешканців господарювати самостійно та брати участь у різноманітних програмах. Наприклад, наразі у громаді реалізується проєкт USAID «Добрі сусіди-одна країна», який спрямований на розвиток громадянської активності. Ми налаштовані на залучення й інших програм, але і жителі міста мають допомагати нам у цьому», - зауважила секретар Покровської міськради Наталія Іваньо. 

Під час засідання депутати також розглянули проєкти рішень від КП «Управління міського господарства» та КП «Багатогалузеве комунальне підприємство» щодо передачі основних засобів та рухомого майна. 
Усі 6 питань були опрацьовані та рекомендовані до розгляду на черговій 18-ій сесії міської ради.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Керівництво Покровської МВА шукає шляхи підтримки мешканців громади, що опинилися у складній життєвій ситуації 

Заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо провела зустріч з представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні, під час якої були обговорені питання щодо можливої подальшої співпраці з благодійниками.    

eye

8

Новини громад

23 квітня 2024 10:00

Гаджети для учнів: заклади середньої освіти у Покровській громаді отримали нові хромбуки від Save the Children

Керівники навчальних закладів отримали 24 хромбуки Lenovo від відокремленого підрозділу іноземної неурядової організації «Представництво Save thе Сhildren в Україні».

eye

8

Новини громад

23 квітня 2024 09:30

Спільні ініціативи в вирішенні гуманітарних питань: відбулась зустріч з представниками БО World Central Kitchen

Заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо разом із начальницею управління з питань забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Покровської РДА Надією Масло розглянули шляхи співпраці з благодійниками у гуманітарних питаннях.

eye

30

Новини громад

22 квітня 2024 18:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію