• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

«Велике будівництво» в дії: у Родинському триває реконструкція школи №8

eye

958

14.09.2021 15:04

Новини громад

img

Восьма родинська школа – це один з трьох об'єктів, де зараз триває ремонт в рамках президентської програми «Велике будівництво». 

Сьогодні хід ремонту перевірила комісія у складі заступників Покровського міського голови Костянтина Мілютіна та Маргарити Ідрісової, депутатів Олени Харчевної від ПП «Слуга народу» та Сергія Андрійченка від «Молодіжної партії», а також освітяни. 

Виконроб будівельної компанії ТОВ «Євроком Україна» Володимир Гаренко розповів, що роботи планують закінчити до холодів. А зараз вже завершують зовнішнє утеплення стін і підготовку їх під фарбування. Повністю відновлена і крівля.

Утім, депутат Сергій Андрійченко зробив кілька зауважень будівельникам. 
«Наші діти мають навчатися в гарних умовах, у новій сучасній школі. Тому ми звертаємо увагу на всі тонкощі ремонту. У мене виникло кілька питань до підрядників щодо деревини на крівлі. Вона має бути просочена спеціальною сумішшю. Також у кожному класі має бути вентиляція» - зазначив Сергій Андрійченко. 

Оглянула комісія і коридори, зони відпочинку та класні кімнати. Серед зауважень заступниці міського голови Маргарити Ідрісової – зависоке розташування розеток у класах. 

«Ми ретельно розробляємо кольорову гаму для кожної класної кімнати. Де викладатимуться гуманітарні предмети, там має бути один колір, де точні – інший. Велику увагу приділимо й коридорам та рекреаціям», - додала Маргарита Олександрівна. 

Усі недоліки будівельники пообіцяли виправити. 

Окрема увага буде приділена внутрішньому оснащенню закладу. Зараз триває узгодження проєкту щодо закупівлі мультимедійного обладнання в актову та конференц-залу школи на суму в 1 млн грн., виділених компанією «Метінвест». Заступник міського голови Костянтин Мілютін зазначив, загальна вартість реконструкції цього освітнього закладу – 70 мільйонів гривень. Через допрацювання та зміни проекту, для повного завершення робіт потрібно ще 16-18 мільйонів. 

Комісія працювала у школі понад годину.
«Покровська громада взяла курс на «Велике будівництво». Ми шукаємо додаткове фінансування проєктів, пов'язаних із медичною та освітньою галузями. І докладатимемо максимум зусиль, аби школи, дитсадки, медзаклади нашої великої Покровської громади змінювалися на краще», - зазначила депутатка Олена Харчевна.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

11

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

Для ліквідації наслідків обстрілів до Покровської громади з Івано-Франківщини надійшов будівельний матеріал

Ще у березні поточного року між Покровською та Івано-Франківською громадами був підписаний меморандум щодо сприяння розвитку економічних, культурних та ділових зв'язків між сторонами.

eye

16

Громада 1

26 квітня 2024 13:30

Для підприємців Покровської громади провели нараду щодо ідентифікації та реєстрації об'єктів підвищеної небезпеки

Представники структурних підрозділів Покровської МВА разом із підприємцями громади взяли участь у спільній нараді щодо реєстрації об’єктів підвищеної небезпеки, ініційованої ГУ ДСНС України в Донецькій області.

eye

43

Громада 1

26 квітня 2024 12:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію