• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Свято першокласників - початок новій традиції покладено!

eye

1079

02.09.2021 11:39

Новини громад

img

1 вересня парк «Ювілейний» став осередком веселого дитинства. Навчальні заклади Покровської громади доклали зусиль аби створити справжнє свято для найменших школяриків, в якому також взяли участь керівники міста, місцеві депутати та батьки юних покровчан.

Сьогодні кожен перший клас отримав спеціальні подарунки від UNICEF  та Покровської міської ради - фліпчарти, мультимедійне обладнання та навчально-дидактичні матеріали.

«Ми хотіли зробити дітям такий щасливий подарунок з позитивними та радісними емоціями. Вважаю, що це добре започаткована традиція, яку обов’язково потрібно продовжувати, - День першачків», - розповіла секретар міської ради Наталія Іваньо.

Міський голова Руслан Требушкін привітав усіх присутніх із Днем знань та побажав усім за цей навчальний рік стати розумнішими і мудрішими, а у майбутньому бути корисними не лише для нашої громади, а й для всієї країни.

Яскраві фотозони, ігрові майданчики, показові виступи від автомодельного та судномодельного гуртків, різноманітні майстер-класи, атракціони, веселі пісні  та запальні танці - байдужими не залишили не лише дітей і їхніх батьків, а й депутатів міської ради. Атмосфера безтурботного дитинства охопила всіх!

Приємним сюрпризом на святі став подарунок для малечі від депутатів «Молодіжної партії» - всі охочі отримали смачне морозиво та можливість безкоштовного відвідування Мега-хайп зони. 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

22

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

18

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію