• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровські освітяни обговорили перспективи цифровізації навчального процесу та розвиток шкільного підприємництва

eye

596

30.08.2021 15:10

Новини громад

img

30 серпня на базі ЗОШ №9 відбулась щорічна конференція освітян Покровської громади. Участь у заході взяли понад 200 педагогів, які підбили підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти у 2020-2021 роках та визначилися із завданням на поточний навчальний рік. 

Робота педагогічної конференції розпочалась із виставки навчально-методичних матеріалів «Нове освітнє середовище», де були презентовані кращі здобутки працівників освіти.

Звертаючись до учасників конференції, гості заходу - заступники Покровського міського  голови Костянтин Мілютін та Маргарита Ідрісова наголосили на важливості впровадження нових форм навчання та створення умов як для учнів, так і для педагогів. 
«Так сталось, що на наші часи прийшлися великі зміни. Головне, що ми з вами повинні зробити – навчити наших дітей бути успішними. Мені випала честь вітати випускників громади із закінченням школи у цьому році і я був вражений їхніми здобутками. І в цьому є ваша заслуга також. Керівництво міста робить все можливе для того, щоб  умови, в яких ви працюєте, були кращими. Бажаю вам натхнення в новому навчальному році, успіху вам та усій нашій громаді», - зазначив Костянтин Мілютін. 

За сумлінне та відповідальне ставлення до організації та проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році сімом педагогам були вручені листи подяки.

Вчителі, які підготували учнів з найвищими результатами ЗНО, отримали від Покровської міської ради грошові сертифікати на суму від 10 до 20 тисяч гривень.

«Ми пережили пандемію, але здобули нові досягнення. Разом з вами першими в регіоні презентували стратегію розвитку освіти, про яку сьогодні говорить вся Донецька область. Це свідчить про те, що ви не лише стоїте на сторожі здоров’я наших учнів, а і піклуєтесь про їх інтелектуальний розвиток. Вдячна кожному, хто долучився до вакцинації та доклав зусиль для того, щоб уроки проходили у режимі «офлайн», - звернулась до педагогів Маргарита Ідрісова. 

Під час заходу присутні підбили підсумки роботи закладів освіти у 2020-2021 році, ознайомились з завданнями на новий рік, обговорили питання щодо цифровізації навчального процесу, розвитку шкільного підприємництва, організації харчування, медичного огляду та вакцинації освітян, реалізації державної політики із забезпеченням якості освіти та взаємодію з міським центром соціальних служб у Донецькій області.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

58

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

30

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

74

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію