• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Пам’ятаємо загиблих, шануємо живих: у день скорботи керівники громади відвідали ветеранів війни

eye

1501

22.06.2021 14:55

Новини громад

img

З нагоди 80-ї річниці з дня вторгнення військ нацистської Німеччини на територію України керівники Покровської міськради разом з працівниками Управління соціального захисту населення відвідали вдома понад 80 ветеранів.

Слова подяки, побажання міцного здоров’я та довголіття, а також квіти та подарунки від представників влади та депутатського корпусу 22 червня лунали на адресу тих, хто доклав чималих зусиль задля спільної перемоги над нацизмом.

У День скорботи та пам’яті жертв війни гостей зустрічав Анатолій Семенюк. На лінію фронту чоловік потрапив у 43-му. Був кулеметником. Не маючи гідної військової підготовки, Анатолій Іларіонович отримав важке поранення, через яке близько двох років провів у госпіталях.

Не зважаючи на проблеми зі здоров’ям та поважний вік, ветеран війни з радістю приймав гостей. Ділився життєвими спогадами та співав пісні.

«Мене ніколи не забувають, завжди провідують, за що я дуже вдячний. У цьому році влада міста зробила приємний подарунок до Дня перемоги – допомогли замінити у будинку вікна», - розповів Анатолій Іларіонович.  

Сьогодні спілкувались з ветеранами та переймались їх проблемними питаннями також депутати Покровської міської ради.

Тетяна Радченко завітала до Надії Пашитової та Євгена Камінського. Їм депутатка від партії «Порядок» висловила глибоку шану і повагу та передала подарункові набори.

22 червня також приймав гостей почесний громадянин міста Покровська, генерал-майор у відставці Михайло Глобенко. До кавалера багатьох орденів та медалей завітав заступник Покровського міського голови Костянтин Мілютін, керуюча справами виконкому Алевтина Жук та начальник управління соціального захисту населення Ірина Бонзюх.

З нагоди Дня скорботи та вшанування пам’яті жертв війни побажання міцного здоров’я та подарункові набори від Покровської міської ради отримали 88 ветеранів та учасників війни Покровської громади.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

15

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

61

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

21

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію