• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Нова філософія надання медичних послуг: у Покровській КЛІЛ запрацювало відділення екстреної допомоги

eye

946

16.06.2021 13:21

Громада 1

img

Заступник голови Донецької обласної державної адміністрації Денис Клюшников відвідав відділення екстреної медичної допомоги Покровської клінічної лікарні, яке розпочало свою роботу після масштабного ремонту.

Разом із заступниками Покровського міського голови Маргаритою Ідрісовою та Костянтином Мілютіним, депутатами Покровської міської ради та керівниками медичних закладів громади Денис Клюшников оглянув умови, в яких тепер працюватиме колектив відділення та отримуватимуть послуги пацієнти.

«Відділення одно з кращих в області. Було складно на першому етапі, коли до роботи взявся не добросовісний підрядник. Але, дякуючи новій команді, яка зараз керує Покровськом, це питання було вирішено. Знайшли відповідального підрядника, який фактично за 3 місяці виконав колосальний об’єм робіт. Від імені голови обласної державної адміністрації та від себе особисто я хочу подякувати всім, хто брав участь у реалізації проекту: підряднику, замовнику, заступнику міського голови Костянтину Мілютіну, який особисто керував будівництвом. Впевнений, що лікарі і пацієнти оцінять результат цієї спільної роботи», - сказав Денис Клюшников.   

«Запрацювало відділення екстреної медичної допомоги Покровської КЛІЛ. Медпрацівники заступили на свою зміну і працюють у нових умовах, з новим обладнанням, з новою філософією надання якісних сучасних медичних послуг. Ми задоволені результатом, але разом з тим нам є до чого прагнути. Сьогодні тут були присутні всі керівники медзакладів, вони оцінили ремонт і кожен сказав, що «ми теж так хочемо». Тому так буде у кожній лікарні - це наша мета», - говорить Маргарита Ідрісова.  

«Це був проблематичний об’єкт, як і більшість у Покровську. Ми прийшли, заручились підтримкою депутатів, взялися до роботи і реалізували проект. Я думаю мешканці будуть задоволені, тому що той жах, який ми тут бачили і, нажаль, ще спостерігаємо у деяких інших відділеннях - так не повинно бути у ХХІ столітті. Наші люди гідні нормальних, сучасних умов лікування. І ми будем над цим працювати», - сказав Костянтин Мілютін.

Відділення екстреної медичної допомоги – далеко не останній проект, який реалізує нова команда керівництва Покровської громади за підтримки державної, обласної влади та соціально відповідального бізнесу. Вже зараз спільно з компанією «Метінвест» місто покращує умови у поліклініці, що знаходиться на вул. Маршала Москаленко. А на території клінічної лікарні інтенсивного лікування реалізується масштабний життєво необхідний в умовах пандемії проект: запуск станції рідкого кисню.

 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді триває формування координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Маргарити Ідрісової відбулося засідання ініціативної групи щодо формування персонального складу координаційної ради

eye

79

Громада 1

22 квітня 2024 15:25

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

97

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

40

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію