• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

В Донецькій області стартує декада «Знайдемо роботу разом!»

eye

572

02.06.2021 12:10

RSS

img

З 1 червня за ініціативи ДОЦЗ на Донеччині стартує декада «Знайдемо роботу разом!». Фахівці міських та районних центрів зайнятості Донецької області проведуть низку заходів щодо сприяння працевлаштуванню випускників професійно-технічних навчальних закладів. Декада пройде у співпраці з представниками молодіжних центрів, створених в рамках програми «Гідна країна для гідних людей».

До заходів будуть запрошені представники ринкоутворюючих та провідних підприємств регіону, які нададуть інформацію про вакансії, умови праці та заробітної плати, перспективи кар’єрного росту та вимоги до претендентів на робочі місця.

Під час декади для молоді будуть проведені майстер-класи щодо складання резюме, відеорезюме та портфоліо кар’єрного просування. Хлопці та дівчата зможуть наочно відпрацювати навички самопрезентації пошукача роботи. Окрім цього, за підсумками роботи буде створений банк сучасного портфоліо кар’єрного просування в рамках проєкту «Всеукраїнський кадровий резерв».

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську волонтери World Central Kitchen годують нужденних гарячими обідами

Під час війни людям, яки опинилися у скрутному становищі, важливо мати підтримку та отримувати допомогу. Саме цю місію виконує глобальна неурядова організація World Central Kitchen.

eye

10

Новини громад

06 травня 2024 15:20

Лише за минулий місяць лікарі ЦПМСД надали допомогу понад 8 тисячам пацієнтів

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги міста Покровськ продовжується активна медична робота, спрямована на забезпечення належного рівня медичної допомоги населенню.

eye

13

Громада 1

06 травня 2024 15:00

ДТЕК Донецькі електромережі повернув світло для понад 53 тисяч родин за тиждень

З 29 квітня по 5 травня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відновити електропостачання для мешканців 97* населених пунктів, постраждалих внаслідок постійних ворожих обстрілів

eye

15

Новини громад

06 травня 2024 14:34

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію