• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Представники дошкільної освіти громади обмінюються досвідом

eye

1230

19.05.2021 15:28

RSS

img

Сьогодні у дитячому садку №2 «Росинка» відбулася презентація екозаходу «Збережемо рідну планету». Керівництво закладу запросило колег, представників міської влади та громадських організацій аби поділитися результатами участі у екологічному проєкті.

Протягом двох років колектив дитсадка розвиває екологічну програму, мета якої пошук нових підходів до вирішення проблем особистісного розвитку дитини в системі роботи з екологічного виховання. Під час заходу колектив «Росинки» презентував колегам напрацьовані методи та прийоми екологічного виховання дітей дошкільного віку

Вихованці дитячого садка на підготовлених еколокаціях продемонстрували гостям свої знання з охорони природного середовища.

А потім відбулася інтерактивна вправа з присутніми «Прикрась квітами планету», в якій свою екологічну обізнаність повинні були продемонструвати вже гості заходу.

Після цього відбулася яскрава презентація роботи, що була виконана у рамках проєкту та виступ маленьких екозахисників, які у театралізованій формі представили наслідки впливу людини на довкілля та способи захистити природу.

Після закінчення творчої частини заходу, представники різних дошкільних закладів Покровська обговорили можливості для розвитку творчої активності педагога в ековихованні та обмінялися досвідом, думками та ідеями.

«Наша громадська організація завжди із задоволенням бере участь у таких заходах, ми й самі неодноразово ставали організаторами екологічних ініціатив, як у дитячих садочках, так і у навчальних закладах, бо екосвідомість потрібно виховувати змалку, - зазначила голова ГО «Довкілля Покровська» Ольга Дмитрієва. - Це свято показало, що робота з дітьми в цьому садочку проводиться цілеспрямовано, системно, що це не одноразова акція, і я вважаю, що такий досвід буде корисним для всіх навчальних закладів громади».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

17

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

29

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

Відновлення після обстрілу: комунальні служби допомагають покровчанам привести до ладу пошкоджені будинки   

Унаслідок обстрілу, який стався вчора вночі, осколками ракет та вибуховою хвилею пошкоджено 10 багатоквартирних будинків, 1 приватне домогосподарство, об`єкти комунальної та державної власності.

eye

42

Новини громад

25 квітня 2024 10:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію