• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Засідання центру розвитку підприємницької діяльності

eye

692

26.04.2021 11:20

RSS

img

21 квітня 2021 року у Покровському міському центрі зайнятості відбулось чергове засідання центру розвитку підприємницької діяльності в дистанційному режимі, на платформі ZOOM. 

До заходу доєдналися соціальні партнери: Головне управляння Держпраці в Донецькій області, Покровське об’єднане Управління ПФУ Донецької області.

Разом з фахівцями Головного управляння Держпраці в Донецькій області було обговорене питання щодо Порядку здійснення державного нагляду за дотриманням законодавства про працю, адже тримати бізнес під контролем у період карантинних обмежень важко, але вкрай необхідно. 

Також разом з фахівцями Пенсійного фонду були обговорені питання фінансової грамотності населення у процесі пенсійної реформи, що напряму впливає на матеріальне забезпечення кожного. Консультування та роз'яснення застосування законодавчих документів про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування, пенсійне забезпечення шляхом самостійного подання необхідних документів через електронні сервіси ПФУ - на ці та інші питання отримали відповіді учасники заходу. 

Клієнтам служби зайнятості, в яких виникли питання щодо використання дистанційних сервісів, було запропоновано звернутися до фахівців Фонду у будь-якому відділі обслуговування громадян (сервісному центрі) на території області, які завжди допоможуть зареєструватися на вебпорталі електронних послуг, нададуть детальні консультації у телефонному режимі або безпосередньо на особистому прийомі. 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

26

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

31

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

39

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію