• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Злагоджено та відповідально: цього тижня депутати міської ради працюють у комісіях

eye

1084

15.04.2021 13:40

RSS

img

Традиційно перед сесійним засіданням депутати працюють на депутатських комісіях, під час яких детально вивчають проєкти рішень та вносять свої зауваження та пропозиції. На цьому тижні відбулося вже чотири комісії.

На Постійній комісії з питань охорони здоров'я, освіти, молодіжної політики та спорту депутати розглянули дві соціальні програми: 

  • надання медичних послуг дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування та дітям, які опинились в складних життєвих обставинах у Покровській територіальній громаді на 2021-2023 та

  • підтримки учасників об'єднаних сил, учасників АТО та членів їх сімей-мешканців міста Покровськ та приєднаних територій на 2021-2025 роки.

Члени комісії рекомендували доопрацювати програму, що запропонувала  Алла Маслова, начальниця служби у справах дітей Покровської міської ради та розробити механізм реалізації цієї програми на базі Покровської клінічної ЛІЛ до депутатського дня.

Також до членів комісії звернулася депутатка міської ради від партії “Порядок” Наталія Полюшко щодо збільшення розміру надбавки за престижність праці на 20 % педагогічним працівникам закладів освіти. Для відповіді була запрошена головна бухгалтерка  відділу освіти Наталія Єремєєва, яка проінформувала присутніх про потребу у додаткових штатних одиницях у закладах дошкільної освіти міста. Після тривалого обговорення була підтримана пропозиція  доопрацювати службову записку від відділу освіти з розрахунками кадрового забезпечення.

На постійній комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та інженерної інфраструктури міста розглядалися питання, які здебільшого стосувалися передання комунальної власності. 

Також депутати розглянули затвердження переліку об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації у 2021 році. Серед об'єктів - будівля колишнього механічного цеху заводу «Електродвигун» та будівля кінотеатру “Мир”. Секретар міської ради Наталія Іваньо наголосила: “Прошу в умовах приватизації передбачити, щоб власники зберегли споруди. Ми не можемо допустити, щоб важливі для міста в історичному контексті об’єкти пішли під знесення та на їхньому місці з’явилися автостоянки”. Депутати підтримали цей перелік з урахуванням зауважень.

Члени комісії одностайно підтримали проєкт рішення про передачу на баланс КП «Управління міського господарства» семи пам’ятників, які розташовані на приєднаних до Покровської міської ради територіях. Прийняття такого рішення допоможе зберегти об’єкти культурної спадщини та утримувати пам’ятники, пам’ятні місця та прилеглі до них території у належному стані.

Питань, які були уважно вивчені та детально обговорені, було розглянуто ще багато, але головний підсумок  роботи проведених комісій, зазначила Наталія Іваньо,  це відповідальне  ставлення депутатів до своєї роботи. 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Гендиректор Укрпошти зустрівся з керівництвом Покровської громади

Керівник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своїм заступником Олексієм Стебелем зустрівся з Ігорем Смілянським генеральним директором АТ «Укрпошта» та керівником Донецького регіону Укрпошти Максимом Сутковим.

eye

21

Громада 1

08 травня 2024 19:30

Гуманітарну допомогу від благодійників розподілили під час засідання фахової комісії

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось чергове засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла від ГО «Фонд «Якість життя» та Покровськ

eye

25

Громада 1

08 травня 2024 17:10

До останнього подиху справжній патріот українського Донбасу: Покровська громада простилась із Дмитром Лисенком

Днями мешканців Покровської громади приголомшила шокуюча новина – 1 травня, захищаючи Батьківщину під час виконання бойового завдання загинув відомий активіст, волонтер, член громадської ради, голова ГО «Патріоти українського Донбасу» Дмитро Лисенко.

eye

136

Новини громад

08 травня 2024 13:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію