• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Зворотній зв'язок: влада відреагувала на звернення людей

eye

957

06.04.2021 15:48

Новини громад

img

Нещодавно на прийом до секретаря міської ради Наталії Іваньо звернулися мешканки мікрорайонів з проханням встановити «заїзний карман» для громадського транспорту поблизу школи №9. Люди нарікали, що у цьому районі між зупинками автобуса №107 велика відстань і мешканцям похилого віку, а також мамам з маленькими дітьми важко долати таку відстань.

За дорученням Наталії Іваньо на місце виїхали профільні фахівці, щоб узгодити з місцевими мешканцями всі деталі.

Начальник відділу транспорту Юлія Остапчук, начальник житлово-комунального відділу Дмитро Візенков, депутат Покровської міської ради Артур Попов, керівник комітету самоорганізації населення Дмитро Єрмолович уважно вислухали активних жительок мікрорайону «Шахтарський» та надали їм пояснення щодо звернення.

Юлія Остапчук розповіла, що відділ транспорту направив листа до батальйону патрульної поліції в містах Краматорськ та Слов’янськ в Донецькій області з метою перевірки та погодження схеми організації дорожнього руху при облаштуванні зупинки громадського транспорту по вулиці Відродження. Правоохоронці недоліків у схемі не виявили та погодили її.

Щоправда довелося на кілька метрів змістити місце розташування майбутньої зупинки, адже мешканці хотіли прямо на перехресті, а це, звичайно, не дозволено правилами дорожнього руху. Людей задовольнило таке рішення і далі розмову продовжили з очільником житлово-комунального відділу.

Дмитро Візенков повідомив: перешкод для подальшої роботи немає. Фахівці мають погоджений документ, на найближчій сесії будуть просити депутатів міської ради виділити фінансування.

«Я не люблю багато обіцяти. Давайте визначимося з терміном: до вересня зупинка має бути облаштована, зможем раніше – тим краще», - зазначив Дмитро Візенков.

Місцеві мешканки не приховували: п’ятий рік вони добивалися, щоб їх почули і зараз дуже раді, що справа зрушила з місця.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

54

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

30

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

72

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію