• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відео. Відбулося комісійне обстеження вулиці Шосейна

eye

799

05.04.2021 09:46

Новини громад

img

Ремонт дороги, який розпочався минулого року, досі не завершений. Заступники міського голови разом з замовником та підрядником з’ясовували причини затримки та перспективи завершення ремонту.

Для того, щоб отримати незалежну оцінку проєкту та розробити кошторис, заступник міського голови Костянтин Мілютін запросив до складу комісії київського експерта з будівництва доріг.  

Замовником проектно-кошторисної документації відтепер буде КП “Управління капітального будівництва” Покровської міської ради. На найближчу сесію винесуть прохання перерозподілити частину виділених грошей на коригування проекту. Близько трьох місяців піде на коригування та експертизу проєкту, після чого розпочнуться ремонтні роботи.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

59

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

31

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

76

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію