• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Влада облаштує Алею Слави загиблих воїнів АТО

eye

944

30.03.2021 10:08

RSS

img

Члени громадських організацій та рідні загиблих воїнів АТО зустрілися із представниками влади, аби обговорити вигляд Алеї Слави. 

В Покровську на центральному кладовищі поховані воїни, що загинули захищаючи Україну. За ініціативи рідних загиблих, влада буде облаштовувати алею, що веде до місця поховання воїнів АТО.

Під головуванням заступника міського голови Костянтина Мілютіна пройшли перші обговорення щодо вигляду Алеї Слави. На розсуд рідним героїв АТО та членам громадських організацій були представлені проєкти облаштування ділянки. Після короткої наради в кабінеті заступника, Костянтин Мілютін запропонував присутнім виїхати на центральне кладовище, щоб обговорити деталі на місці.

Розробкою проєкту створення Алеї Слави опікується КП «Покровська ритуальна служба». Начальник підприємства Андрій Масенець уважно вислухав та зафіксував всі пропозиції від членів сімей загиблих воїнів.  

“Ми прислухаємося до всіх побажань рідних загиблих героїв,” - зазначив Костянтин Мілютін. - Пам’ятне місце буде доступним та його вигляд буде відповідати тому подвигу, який здійснили українські військові. Сьогодні ми обговорили деталі, які внесемо до нового проєкту. Через два тижні ми знову зберемося на нараду і почнемо працювати над створенням Алеї Слави”.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Для підприємців Покровської громади провели нараду щодо ідентифікації та реєстрації об'єктів підвищеної небезпеки

Представники структурних підрозділів Покровської МВА разом із підприємцями громади взяли участь у спільній нараді щодо реєстрації об’єктів підвищеної небезпеки, ініційованої ГУ ДСНС України в Донецькій області.

eye

14

Громада 1

26 квітня 2024 12:05

38-ма річниця аварії на Чорнобильській АЕС: покровчани вшанували подвиг ліквідаторів та пам’ять жертв катастрофи

З нагоди річниці Дня аварії на Чорнобильській АЕС у Покровську відбувся меморіальний захід.

eye

21

Новини громад

26 квітня 2024 10:55

26 квітня - День пам'яті Чорнобильської трагедії

Вже 38 років Україна живе з болем Чорнобиля. Ця біда торкнулась майже кожної української родини, а її відголос хвилею радіоактивного пилу прокотився усім світом.

eye

29

Новини громад

26 квітня 2024 09:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію