• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Аукціон на продовження договору оренди комунального майна за адресою: Донецька область, м. Покровськ, вул. Степана Бовкуна, буд.4 (129,5 кв.м)

eye

1080

19.03.2021 16:15

RSS

img

Департаментом Фінансово-економічної політики та управління активами Покровської міської ради 22.03.2021 року в електронній торговій системі ProZorro буде проведено аукціон на продовження договору оренди комунального майна, а саме частини адміністративної будівлі, площею 129,5кв.м., що знаходиться за адресою: Донецька область, м. Покровськ, вул. Степана Бовкуна, буд.4 на другому поверсі.

Початкова ціна оренди майна за один місяць – 4 372,10  гривень (без ПДВ).

Більш детальна інформація про об’єкт оренди за посиланням:

https://sale.uub.com.ua/auction/UA-PS-2021-03-01-000040-2/

Для прийняття участі в аукціону потенційним орендарям необхідно зареєструватись в Електронній торговій системі 

https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

Для участі в аукціоні потенційний орендар подає в ЕТС заяву на участь в аукціоні, вимоги до якої встановлюються адміністратором ЕТС, в електронній формі.

До заяви додаються:

1) для потенційних орендарів - фізичних осіб - громадян України - копія паспорта громадянина України;

2) для потенційних орендарів - іноземних громадян та осіб без громадянства - копія документа, що посвідчує особу;

3) для потенційних орендарів - юридичних осіб:

  • витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань України - для юридичних осіб - резидентів;
  • документ про реєстрацію у державі її місцезнаходження (витяг із торговельного, банківського або судового реєстру тощо), засвідчений згідно із законодавством держави його видачі, перекладений українською мовою, - для юридичних осіб - нерезидентів;
  • інформація про кінцевого бенефіціарного власника. Якщо особа не має кінцевого бенефіціарного власника, зазначається інформація про відсутність кінцевого бенефіціарного власника і причина його відсутності.

 

4) документ, що підтверджує сплату реєстраційного внеску, а також документ, що підтверджує сплату гарантійного внеску на рахунок оператора електронного майданчика.

Орендодавець майна комунальної власності та контактна особа: Департамент фінансово-економічної політики та управління активами Покровської міської ради Донецької області, адреса: 85300, Донецька область, м. Покровськ, площа Шибанкова, 11, Андреєва О.А., тел. (050) 2611325, depfin.orenda@gmail.com.

 Текст оголошення

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

18

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

25

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

34

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію