• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Триває робота щодо розвитку спорту на приєднаних територіях

eye

767

17.03.2021 10:42

Новини громад

img

Начальник Управління сім'ї, молоді та спорту Покровської міської ради Олександр Швайко провів зустріч зі старостами селища Шевченко та села Піщанка. В ході зустрічі було прийняте рішення про відновлення залу важкої атлетики при будинку культури у Шевченко, який є історичною пам'яткою. Вже визначено тренера з важкої атлетики, який сьогодні тренує спортсменів у Покровську, а надалі сприятиме розвитку цього виду спорту у селищі.

Також Альона Бражко, староста села Піщанка, звернулася з пропозицією щодо будівництва майданчика для урізноманітнення форм дозвілля та навчання дітей, молоді та усіх мешканців. Під час бесіди вирішили, що доцільним буде встановлення мультифункціонального майданчика зі штучним покриттям для занять ігровими видами спорту, що надасть можливість розвивати футбол, волейбол, баскетбол та інші види спорту. 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

18

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

25

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

34

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію