• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровський міський центр зайнятості провів вебінар "Молодіжна бізнес-школа"

eye

1286

04.03.2021 09:47

RSS

img

24  лютого 2021 року в Покровському МЦЗ був проведений профінформаційний вебінар для школярів «Молодіжна бізнес-школа» у режимі ZOOM, на якому були обговорені питання зайнятості серед молоді, формування підприємницьких ініціатив та їх реалізації. Учні проаналізували складові успішного бізнесу та якості, притаманні молодому підприємцю.

Із задоволенням діти ділилися власними ідеями та досвідом, а запропонована ділова гра була  направлена на формування вміння логічно та нестандартно мислити, виділяти головне та робити висновки.

Ми дуже сподіваємось, що подібні заходи допоможуть сформувати систему, яка стимулюватиме молодих людей не лише на пошук роботи, але й орієнтуватиме на створення власної справи. 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Оголошення про формування персоналного складу Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності

Покровська міська військова адміністрація Покровського району Донецької області проводить роботу щодо створення координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності.

eye

12

Новини громад

25 квітня 2024 09:22

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

25

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

67

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію