• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

«Тільки у тісній взаємодії з виборцями можна навести порядок», - депутат Покровської міської ради Тетяна Альохіна

eye

1319

22.02.2021 16:18

Новини громад

img

Депутати від партії «Порядок» продовжують зустрічатися зі своїми виборцями та збирати інформацію щодо їх нагальних потреб. Які питання турбують мешканців мікрорайону «Лазурний», дізнавалась депутат Покровської міськради Тетяна Альохіна.

У складі депутатського корпусу Тетяна Альохіна вже вдруге. Більшість питань, з якими звертаються виборці, вже добре відомі. У більшості, стосуються вони житлово-комунальної сфери. Так, мешканців будинків 60 та 64 хвилює стан міжпанельних швів. Через їх зношеність у будинку зовсім не тримається тепло та «гуляє вітер».

«Ми живемо в будинку, якому понад 30 років. Стики між плитами з боку фасаду в жахливому стані. Матеріали в міжпанельних швах майже повністю зносилися і в багатьох місцях на 40-60% висипалися», - зауважила старша будинку 64 мікрорайону «Лазурний» Руслана Сидоренко. – Наш будинок потребує також ремонту даху. Коли сильні опади – дощ або сніг, течуть вентиляційні канали у квартирах».

Під час зустрічі торкнулись питань благоустрою прибудинкових територій, а саме встановлення на них спортивних та ігрових майданчиків.

«У мікрорайоні «Лазурний» мешкають понад 6 тисяч покровчан. Здебільшого, це молоді родини з маленькими дітьми та працююча молодь. Питання благоустрою цієї частини міста є дуже актуальним. Бажано, щоб у «Лазурному» з’явились місця для родинного відпочинку та майданчики для занять спортом», - зазначила Тетяна Альохіна.

Всі озвучені питання зібрані за напрямками та направлені у відповідні служби. Хід їх виконань депутат Покровської міської ради від партії «Порядок» Тетяна Альохіна взяла під особистий контроль.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

28

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

31

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

40

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію