• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Депутат Юлія Гуріненко: «Ми налаштовані на плідну роботу»

eye

1121

16.02.2021 10:04

Новини громад

img

На прийом до депутата були запрошені квартальні округу №2. Небайдужі мешканці прийшли не з порожніми руками – кожен підготував план робіт щодо благоустрою приватного сектору селища динасового заводу.

Були визначені найболючіші питання: відсипка доріг (за можливості - асфальтування), поліпшення освітлення вулиць (заміна старих опор), прокладання тротуарних доріжок.

«Нажаль, на багатьох вулицях приватного сектора існує тільки назва «дорога», а ось дороги, як проїжджої частини, вже давно немає. Транспортні засоби, обминаючи величезні вибоїни, проїжджають практично територією домоволодінь місцевих жителів, - нарікає Юлія Гуріненко. –Усім жителям, а особливо літнім людям та молодим матусям з дітьми важко дійти до магазину, аптеки чи автобусної зупинки. Думаю, що терміново треба обговорювати ці питання з депутатським корпусом і, як тільки дозволять погодні умови, вирішувати проблему».

Говорили люди і про необхідність догляду за дитячими майданчиками. Ї в окрузі чимало, проте практично навколо кожного потрібно встановити огорожу, адже розміщені вони поблизу проїжджої частини.

Мешканців приватного сектору селища динасового заводу, більшість з яких люди поважного віку, хвилює той факт, що складно добиратися до центральної частини міста. Тому жителі просять розглянути питання про зміну маршруту № 2 громадського транспорту.

«Хочу подякувати квартальним за те, що на моє прохання вони підготували соціальну статистику: скільки у нашому окрузі мешкає багатодітних сімей, людей з інвалідністю, одиноких літніх пенсіонерів. Це допоможе визначити напрямки нашої подальшої роботі, - говорить Юлія Гуріненко. – Впевнена, працюючи однією згуртованою командою, ми зможемо зробити наш округ і місто в цілому більш затишним. І жителі зрозуміють, що новий склад Покровської міської ради налаштований на плідну роботу і хороший результат».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

10

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

59

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

20

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію