• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Представники Покровської міської ради привітали з днем народження голову міської громадської організації «Союз Чорнобиль України»

eye

694

12.02.2021 14:26

RSS

img

12 лютого вітання на честь Дня народження від представників Покровської міської ради приймав голова Покровської міської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» Віктор Антонов.

 «Ми ніколи не забудемо Ваш подвиг та безстрашність, коли ви вступили у бій з радіацією та намагались ліквідувати катастрофу, - звернулась до винуватця свята заступниця начальника Управління соціального захисту населення Тетяна Бєлкіна. – Бажаємо міцного здоров’я та довгих років життя в оточенні рідних та близьких».

Своєю чергою, Віктор Антонов, який вже п’ять років очолює міську організацію ліквідаторів, подякував присутнім за всебічну підтримку чорнобильців. Сьогодні членів союзу понад 60 осіб. Це люди великої відповідальності та професійного обов’язку, які завжди активно беруть участь у житті громади, які є для всіх нас взірцем самопожертви та вірності обов'язку.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

10

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

13

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

23

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію