• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Делегація Покровська відвідала маріупольський соціальний офіс «Мультицентр»

eye

677

11.02.2021 08:49

Влада

img

Фахівці «Мультицентру» ознайомили членів покровської делегації з роботою фронт- і бек-офісів, принципом надання адміністративних послуг, а також з внутрішньою організацією  службових приміщень.

 «Мультицентр», який був вдало реконструйований з колишнього кінотеатру «Союз», був відкритий ще у 2019 році. Сьогодні у центрі надається більше 400 адміністративних, комунальних, соціальних і пенсійних послуг, працює ЗАГС. Родзинкою Офісу став оглядовий майданчик, який розташований на даху центру.

«Вже зараз ми вивчаємо кращі існуючі практики для втілення оптимального варіанту в Покровському Соціальному офісі «Мультицентр», - відзначив заступник Покровського міського голови Костянтин Мілютін. – Дякуємо команді Вадима Бойченка в обличчі Михайла Івченка та Олени Парамонової за  співпрацю та передачу неоціненного досвіду».

За результами робочої поїздки, 10 лютого в Покровському Управлінні соціального захисту населення була проведена нарада з приводу проєктування сучасного мультифункціонального центру з метою покращення якості надання соціальних та адміністративних послуг для мешканців нашої громади.  Водночас були обговорені варіанти планування розташування робочих місць спеціалістів. Засідання пройшло за участю архітектора Максима Цурцумія.

«Приємно, що ще на початку будівництва «Мультицентру» у Покровській міській раді прислухаються до думки працівників тих служб та установ, які будуть там працювати, - зазначила начальниця Управління соціального захисту населення Ірина Бонзюх. - Сьогодні разом з компетентними фахівцями ми детально опрацювали перспективний план будівлі та обговорили можливість розташування робочих місць».

За думкою Ірини Бонзюх, поява сучасного «Мультицентру» у Покровську значно розширить можливості для мешканців громади, які зможуть отримати в одному місці не тільки соціальні та адміністративні послуги, а й вирішити багато комунальних питань.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

1

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

18

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

30

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію