• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

В ПОКРОВСЬКУ ВІДМІТИЛИ 76-ту РІЧНИЦЮ ВИГНАННЯ НАЦИСТСЬКИХ ОКУПАНТІВ

eye

1082

28.10.2020 17:48

RSS

img

У 76 річницю вигнання нацистських окупантів, Покровськ разом з усією країною вшановує героїчний подвиг і жертовність українського народу у Другій світовій війні.

Міська влада разом з городянами провела “ходу пам’яті” по братським могилам центральної частини міста. Гороядни об’єдналися на урочистому мітингу, щоб вшанувати ветеранів та полеглих героїв.

Після урочистих заходів народний депутат України Руслан Требушкін, заступниця міського голови Вікторія Ларіна, керуюча справами виконкому Алевтина Жук та представники Управління соціального захисту населення м. Покровська Донецької області завітали до почесного жителя Покровська генерала Михайла Глобенка, щоб привітати його зі святом та виразити свою пошану.

Щиро вітаємо українців з цим святом людського подвигу! Миру, волі та незалежності Україні!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

18 травня – роковини депортації кримськотатарського народу з території Кримського півострова радянським тоталітарним режимом

Сьогодні ми згадуємо чорну сторінку минулого. 80 років тому, у 1944 році, розпочалася спецоперація військ НКВД зі Кримського півострова від корінного населення.

eye

5

Новини

18 травня 2024 09:27

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

59

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

31

Громада 1

17 травня 2024 16:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію