• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Сьогодні свято працівників дошкільних установ - яскраве свято дитинства!

eye

3453

24.09.2020 15:06

RSS

img

Сьогодні свято працівників дошкільних установ - яскраве свято дитинства!

Цей день в Україні відмічається перш за все для того, щоб звернути увагу суспільства на дошкільне дитинство в цілому і на працю працівників дитячих садочків зокрема.

Дошкільний вік - особливо важливий і відповідальний період в житті дитини, адже в цьому віці формується особистість, і багато що залежить від мудрості і терпіння вихователів.

На сцені в парку "Ювілейний" пройшло нагородження співробітників дитячих дошкільних установ міста Покровська за професійні успіхи та зразкове виконання обов'язків. Вони приймали вітання та подяки від народного депутата України Руслана Требушкіна, в.п. Покровського міського голови Олексія Требушкіна та начальниці відділу освіти Покровської міської ради Марини Голуб. Вихованці дитячих садочків та вихователі прикрасили свято яскравими та креативними виступами-поздоровленнями.

Вітаємо з професійним святом всіх працівників дошкільних установ, які віддають щодня тепло своїх сердець дітям! Бажаємо здоров'я та любові, радості і щастя!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

28

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

32

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

40

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію