• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Врятувати підприємців

eye

3454

16.06.2020 09:01

Заклади інформують

img

У законодавстві набули чинності зміни, що стосуються підтримки роботодавців з числа суб’єктів малого та середнього підприємництва, які через проведення карантинних заходів зупинили або скоротили діяльність. Підтримка підприємців та максимальне збереження робочих місць – одне з найважливіших завдань уряду, і допомога з часткового безробіття є саме тим рятувальним кругом, що стане на пригоді в складний час.

9 червня фахівці відділу рекрутингу Покровського міського центру зайнятості Донецької області відвідали центральний ринок, де інформували підприємців про можливість отримання допомоги фізичним особам, що не використовують найману працю, про збільшення терміну звернення, про звільнення від оподаткування суми отриманої допомоги, про умови подання та вміст пакету документів. 

Окрім того, підприємців запрошували взяти участь у конференції для роботодавців з використанням платформи "Zoom", де можливо отримати вичерпні відповіді на всі актуальні питання з цієї тематики.

Покровський міський центр зайнятості запрошує звертатись за фінансовою допомогою задля збереження бізнесу, робочих місць та матеріальної підтримки працівників.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію