• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Cоціальний проект "Ти можеш усе! Можливості безмежні"

eye

707

19.02.2020 09:48

RSS

img

"Інформаційні технології України" (далі – Асоціація) підписали Міністерство соціальної політики разом з Громадською організацією "Прометеус" та Асоціацією Меморандум про співпрацю та презентують соціальний проект "Ти можеш усе! Можливості безмежні" (далі – Проект).

Меморандум підписано з метою об’єднання зусиль, спрямованих на реалізацію Програми діяльності Кабінету Міністрів України в рамках цілей Міністерства соціальної політики у сфері підвищення якості навчання людей з інвалідністю і сприяння у подальшому їх працевлаштуванні в ІТ – компанії.

Проект складається з повного циклу надання можливості усім бажаючим особам з інвалідністю навчатись безоплатно на онлайн курсах та по закінченню навчання прийняти участь у конкурсах на вакантні посади в провідних ІТ-компаніях України.

Проект триватиме наступні півроку у кілька етапів. Реєстрація охочих взяти участь у проекті відбуватиметься з 5 лютого 2020 року. Під час реєстрації учасники мають обрати два обов’язкові курси і, за власним бажанням, декілька додаткових курсів.

Навчання розпочнеться з 5 березня 2020 року. Навчальний процес триватиме 14 тижнів, ще тиждень – на складання тестів і отримання сертифікатів, а далі – конкурси на вакантні посади.

Метою соціального проєкту повного циклу "Ти можеш усе! Можливості безмежні!" є надання усім охочим людям з інвалідністю шансу навчатись безоплатно на онлайн-курсах та взяти участь у конкурсі на вакантні посади в провідних IT-компаніях України.

ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ НА КУРСИ:

Натисніть на назву необхідного курсу (помаранчевого кольору) з переліку на сторінці https://prometheus.org.ua/you-can-everything/

На сторінці детального опису курсу, що відкриється, натисніть у верхній частині на кнопку ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ НА КУРС.

Принцип простий.

Учасники проєкту мають зареєструватися на платформі масових безкоштовних онлайн-курсів Prometheus на 2 основні та 2-3 додаткові онлайн-курси з переліку нижче.

Протягом 14 тижнів слухачі за менторської підтримки провідних викладачів українських університетів та фахівців з IT-компаній проходять навчання на онлайн-курсах, складають тести та виконують завдання відповідно до програми.

Учасники проєкту проходять завершальне тестування, отримують сертифікати і право взяти участь у конкурсах на вакантні посади в провідних IT-компаніях України, які проводитимуться виключно серед учасників проєкту.

Умов для участі в проекті усього дві:

  1. Наявність бажання.
  2. На етапі участі в конкурсах на вакантні посади, окрім резюме та сертифікатів про успішне закінчення курсів, необхідно підтвердити інвалідність відповідними документами.
     

Початок навчання з 5 березня 2020 року.

img

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

18

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

62

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

22

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію