• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

З річницею визволення Донбасу ветеранів привітала міська влада Покровська

eye

1069

09.09.2019 16:15

Новини

img

Світле свято перемоги над окупантами в нашому краї відзначив Покровськ. В.п. Покровського міського голови Ірина Сущенко та народний депутат України Руслан Требушкін відвідали ветеранів Покровська, Мирнограда та Родинського. Міська влада завжди піклується про героїв нашого краю. В місті працюють соціальні програми, націлені на допомогу і підтримку ветеранів і, звичайно, у такі свята їх ніколи не залишають без привітань та подарунків.

Напередодні свята в.п. Покровського міського голови Ірина Сущенко, начальниця УСЗН Покровської міської ради Ірина Бонзюх та керуючий справами виконкому Алевтина Жук завітали з поздоровленнями до ветеранів та дітей війни. Самігула Іскужин, Анатолій Семенюк, Іван Бабченков отримали привітання та подарунки від Покровської міської влади.

З Днем визволення Донбасу також привітала генерал-майора у відставці Михайла Андрійовича Глобенко в.п. Покровського міського голови Ірина Сущенко. Ветеран охоче розповідав про минуле, про героїчні дні та про післявоєнне життя. Михайло Андрійович - людина з цікавою долею. Його історії завжди наповнені цікавими і захоплюючими подробицями. Адже не взираючи на поважний вік, а Михайлу Андрійовичу вже 98 років, в нього добра пам’ять. 

З нагоди свята завітав до Покровська народний депутат України Руслан Требушкін. Він разом з членами спілки ветеранів поклав квіти на братську могилу на площі Шибанкова таі відвідав святкове чаювання у міській раді ветеранів.

Дякуємо цим мужнім людям за їхній подвиг! Бажаємо здоров’я та злагоди їм та їхнім родинам!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

38-ма річниця аварії на Чорнобильській АЕС: покровчани вшанували подвиг ліквідаторів та пам’ять жертв катастрофи

З нагоди річниці Дня аварії на Чорнобильській АЕС у Покровську відбувся меморіальний захід.

eye

1

Новини громад

26 квітня 2024 10:55

26 квітня - День пам'яті Чорнобильської трагедії

Вже 38 років Україна живе з болем Чорнобиля. Ця біда торкнулась майже кожної української родини, а її відголос хвилею радіоактивного пилу прокотився усім світом.

eye

25

Новини громад

26 квітня 2024 09:15

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

30

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію