• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Руслан Требушкін склав повноваження міського голови Покровська

eye

1186

22.08.2019 10:16

RSS

img

22 серпня відбулася позачергова 68 сесія міської ради 7 скликання. Єдине питання, яке на ній було розглянуте, - про прийняття до відома дострокового припинення повноважень Покровського міського голови Руслана Требушкіна.

На сесії були присутні 27 депутатів Покровської міської ради. Майже одностайно вони підтримали проект рішення. Згідно нього виконувати обов’язки мера до переобрання нового очільника міста буде секретар Покровської міської ради Ірина Сущенко.

Після закінчення офіційної частини депутати та жителі міста подякували Руслану Требушкіну за сумлінну роботу, за ті позитивні зміни у Покровську, які відбулися в місті під його керівництвом. Присутні побажали нових звершень та щиро просили не забувати Покровськ.

Виконавці вокального ансамблю “Златиця” подарували Руслану Требушкіну футболку з написом “Самый лучший мэр” а директорка музичної школи м. Родинське подарувала авторську пісню, в якій побажала нових кар’єрних досягнень, а Покровську - процвітання.

Покровська міська рада приєднується до привітань та побажань!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

23

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

24

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

30

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію