• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Унікальний молодіжний центр відкрився у Покровську

eye

1945

12.07.2019 18:29

RSS

img

Значна подія як для міста, так і для всієї області відбулася в четвер у Покровську. В районі Динасового селища відкрили молодіжний центр! 

Після урочистої промови мер Покровська Руслан Требушкін разом з начальницею управління сім'ї, молоді та масових заходів національно - патріотичного виховання Донецької ОДА Лілією Золкіною та маленьким вихованцем мотошколи перерізали традиційну для відкриття закладів стрічку. Усі присутні, яких на відкритті зібралося дуже багато, змогли оглянути приміщення центру. 

Таких центрів по Україні вже 108, але такий цільовий - перший. Його  відкриття стало можливим при співфінансуванні з місцевого та обласного бюджетів. Тут кожен зможе знайти собі заняття для душі: є і кінозал, і ігрова, і творча студія для проведення майстер-класів, і стелажі з літературою на різний смак. Але найцікавішою локацією, звісно, була територія мотошколи. Президент федерації з мотоспорту в Донецькій області та талановитий тренер Валерій Доценко з гордістю демонстрував присутнім комплекти екіпіровки та професійні мотоцикли YAMAHA PW для маленьких гонщиків. Після цієї презентації на майданчику біля школи відбулися показові виступи учнів різного віку.

Місцева влада поставила своїм пріоритетом розвиток молодіжної інфраструктури. По всьому місту відкриваються нові локації для активного фізичного та інтелектуального розвитку молоді. А цей центр гарантовано стане популярним серед жителів Покровська та ближніх міст: лише до кінця урочистого відкриття кілька десятків бажаючих вже записалася до нього. Професійні мотогонщики впевнені: така школа зробить Покровськ відомим своїми чемпіонам в усьому світі.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

26

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

31

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

39

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію