• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Юні таланти з Покровська, Мирнограда та Добропілля прямують до Італії

eye

1856

13.06.2019 16:04

RSS

img

Ні для кого не секрет, що наші діти та молодь найкращі і найталановитіші у всьому світі. Днями у юних мешканців Покровська, Мирнограда та Добропілля з’явилася можливість довести це. За підтримки народного депутата України Євгенія Гєллєра, міського голови Руслана Требушкіна та депутатського корпусу Покровської міської ради талановита молодь Покровська, Мирнограда та Добропілля вирушила до Італії, щоб взяти участь у міжнародному фестивалі-конкурсі Creatività senza Frontiere 2019 у місті Пінето.  

Делегація у складі понад 40 чоловік нині прямує до міста Пінето, де буде проходити традиційний фестиваль творчості дітей та молоді з усього світу. Ідея відправити юні таланти на цей чудовий захід виникла під час масштабного святкування Дня Європи у Покровську. Тоді своєю творчістю, національним колоритом та щирістю покровчан вразили гості з Італії, а італійці в свою чергу були у захваті від виступів молодих артистів з Покровська. Зокрема своїм самобутнім виступом вразив гостей народний театр пісні «Златиця». До речі, саме цей колектив і відправився на конкурс. Під великим враженням залишилися гості і від картин юної покровчанки Лілії Дорошенко. Тепер Ліля прямує до Італії і везе портрет відомому співаку, композитору Мікеле Пома, який виступав у нас на Дні Європи та запрошував талановитих дітей на фестиваль до Пінето.

Міжнародний фестиваль-конкурс у Пінето проводиться за чотирма жанровим напрямками: хореографія, інструментальне творчість, вокал та образотворче мистецтво живопис, графіка, архітектура. Це не просто конкурсне змагання, в першу чергу, - це збереження національних традицій; встановлення творчих контактів, зміцнення міжнародного співробітництва; розширення кругозору дітей; обмін досвідом між колективами та педагогами; залучення уваги до творчих дітей з боку державних, міжнародних, комерційних і громадських організацій.

Тож щиро бажаємо нашим маленьким талановитим землякам щасливої дороги та успіхів на фестивалі-конкурсі! Ми в вас віримо! Ви – наша гордість!

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сумна звістка: Покровська громада втратила ще одного Героя

16 травня, під час захисту Батьківщини, в зоні виконання бойових завдань на Херсонщині, героїчно загинув стрілець-санітар 3 відділення морської піхоти військової частини, матрос Михайло Маричев, 2003 року народження.

eye

25

Громада 1

18 травня 2024 15:30

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

32

Громада 1

18 травня 2024 14:15

Вітаємо працівників музеїв із професійним святом

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музеїв, і ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників музеїв. Це свято є особливо важливим для всіх, хто зберігає нашу культурну спадщину та передає її наступним поколінням.

eye

27

Громада 1

18 травня 2024 13:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію