• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

СПІЛЬНИЙ ПОШУК ШЛЯХІВ ВИРІШЕННЯ НАГАЛЬНИХ ПИТАНЬ - МЕТА ЗУСТРІЧЕЙ ФІСКАЛІВ З ПРЕДСТАВНИКАМИ БІЗНЕСУ

eye

321

27.10.2018 20:34

Податкова

img

Днями під головуванням заступника начальника ГУ ДФС у Донецькій області – начальника Покровсько-Добропільського управління Алли Єльникової у м. Покровську відбуся черговий цикл зустрічей із платниками податків – юридичними особами з питань надходжень платежів до бюджетів.

Предметом дискусії стали актуальні питання оподаткування, повноти декларування та своєчасності сплати податків, зборів, неподаткових платежів, а також обговорення заходів, направлених на упередження випадків порушення платниками норм податкового та іншого законодавства.

Запрошені посадові особи підприємств проінформували щодо проблемних питань, які виникають у фінансово-господарській діяльності та призводять до зниження податкового навантаження у порівнянні із середньогалузевими показниками та, в окремих випадках, збитковості.

Фіскали, за результатами проведення всебічного аналізу діяльності платників, поданої ними звітності та вивчення їх податкових історій, надали запрошеним керівникам рекомендації по забезпеченню «безризикового» функціонування очолюваних ними підприємств, а також консультації щодо застосування окремих норм Податкового кодексу України.

Жодне питання, пов’язане з діяльністю підприємств, не розглядається у фіскальних органах без аналізу рівня заробітної плати та проведення заходів роз’яснювального характеру щодо його впливу на показники надходжень до бюджетів та на соціальний захист. Так було і на цей раз. Фахівці ГУ ДФС у Донецькій області в рамках проведених зустрічей обговорили це з керівництвом підприємств, які за даними звіту ф. № 1ДФ у першому кварталі поточного року нарахували середню заробітну плату в розмірі менше мінімальної.

«Відкритість, конструктивність, відверте обговорення нагальних питань та спільний пошук шляхів їх вирішення у правовому полі – ключові акценти діалогу фіскалів з бізнесом» - підсумувала проведені зустрічі Алла Єльникова.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Про актуальні питання звітності під час «гарячої лінії» в Покровській ДПІ

В приміщенні Центру обслуговування платників Покровської державної податкової інспекції ГУ ДПС у Донецькій області 23 січня відбувся сеанс телефонного зв’язку з платниками податків стосовно надання податкової звітності.

eye

185

Новини громад

24 січня 2024 14:00

До уваги платників податків! Кому необхідно нарахувати податкові зобов’язання з ПДВ до 31 жовтня 2023 року

З 01 квітня 2022 року до припинення або скасування воєнного, надзвичайного стану на території України, але не пізніше ніж до 01 серпня 2023 року, положення розд. XIV ПКУ застосовуються з урахуванням особливостей

eye

414

Новини громад

16 жовтня 2023 15:42

На Донеччині зареєстровано майже 14 тис. РРО/ПРРО

Головне управління ДПС у Донецькій області інформує, що з початку поточного року на Донеччині зареєстровано 2,8 тис. реєстраторів розрахункових операцій, з яких 0,6 тис. РРО та 2,2 тис. ПРРО.

eye

376

Новини громад

16 жовтня 2023 11:51

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію