• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Робоча нарада із батьками вихованців Покровського реабілітаційного центру "Милосердя": актуальні питання та підготовка до зимового періоду

eye

57

20.09.2024 15:00

Громада 1

img

Вже понад чотири місяці минуло, як Покровський центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю "Милосердя" був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Зміна місця розташування центру, хоч і вимушена, стала важливим кроком у забезпеченні безпеки та безперервності роботи установи в умовах сучасних викликів.

19 вересня 2024 року під головуванням заступниці Покровської МВА Наталії Іваньо відбулася онлайн-нарада, в якій взяли участь начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Покровської міської військової адміністрації Олег Фролов, начальниця УСЗН Ірина Бонзюх, директорка ЦКРОІ "Милосердя", а також батьки вихованців центру.

На зустрічі були порушені важливі питання, що потребують оперативного вирішення для забезпечення комфортних умов перебування вихованців центру та функціонування установи в зимовий період.

Одним з ключових питань стало  забезпечення центру дровами та паливом для роботи генератора на випадок перебоїв з електроенергією у зимовий період. 

В умовах вимушеної релокації та нестабільності енергопостачання це питання є критично-важливим для підтримки комфортних умов проживання та реабілітації вихованців.

Серед питань до обговорення підіймалися і  питання про необхідність облаштування додаткового приміщення для занять, утеплення виходів з будівлі та  проведення ремонту спеціалізованого автобуса, який використовується для перевезення осіб з інвалідністю. Такий транспорт не тільки служить для ознайомчих поїздок в рамках плану роботи закладу,  але є важливим засобом для вирішення нагальних питань, що стосуються реабілітації та соціальної адаптації вихованців. Також обговорили труднощі із залученням фахівців до роботи центру та шляхи їх вирішення. Бо під час війни, коли люди вимушені рятуватись від війни, вивозити своїх рідних у безпечні місця, відбувається відтік кадрів. 

Крім того, під час зустрічі батьки поділилися своїми враженнями щодо перебування на Закарпатті, висловили свої побажання та зауваження. 

Обговорили плани щодо подальшої роботи центру, зокрема питання організації заходів для вихованців та подальшого облаштування майданчика для прогулянок.

«Ми на постійному зв'язку з родинами та намагаємося оперативно реагувати на їхні потреби. Не залишається осторонь життєдіяльності центру і Нересницький сільський голова, і міжнародні благодійні організації. Треба відзначити і активність та небайдужість батьків вихованців, які за довгі роки відвідування Центру стали справжньою сім'єю», – зазначила Наталія Іваньо. 

Онлайн зустріч стала важливим кроком у зміцненні зв’язку між батьками, керівництвом центру та органами місцевої влади, що дозволить ефективніше вирішувати поточні питання та планувати майбутні кроки для покращення роботи ЦКРОІ "Милосердя".

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію