• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Рішення в інтересах дітей: Покровська МВА провела засідання комісії з питань захисту прав дитини

eye

72

20.09.2024 10:50

Громада 1

img

19 вересня відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини під керівництвом заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо.

В ході зустрічі було розглянуто ряд важливих питань, а саме:
- призначення опікуна над малолітнім;
- надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування;
- затвердження персонального складу міждисциплінарної команди для забезпечення розроблення та виконання індивідуальних планів соціального захисту дитини, залишеної без батьківського піклування, дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування.

Питання порядку денного були попередньо ретельно вивчені службою у справах дітей Покровської міської ради. З кожного питання були з’ясовані факти й обставини, на основі яких члени комісії ухвалили конструктивні рішення в інтересах дітей.

Окрему увагу присутні зосередили на процесу примусової евакуації дітей, яка триває у Покровській громаді. 

Підбиваючи підсумки засідання комісії, Наталія Іваньо зазначила, що на кожного з батьків покладається однакова відповідальність за життя та здоров?я дітей, їхнє виховання, навчання та розвиток. 

«Діти повинні рости та розвиватись в безпечних умовах, мати доступ до навчального процесу, організованого та змістовного дозвілля. Ми продовжуємо роботу щодо евакуації неповнолітніх. Багато родин вже виїхали та облаштовуються в більш безпечних регіонах. Життя дитини – це найголовніше, про що повинні думати батьки. Тож закликаємо не зволікати та рятувати дітей від війни», – зауважила Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію