• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Будівельні матеріали для відновлення пошкодженого житла: комісія розподілила отриману гуманітарну допомогу

eye

54

26.07.2024 12:00

Громада 1

img

За участі заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання гуманітарної комісії, під час якої було визначено призначення допомоги, що надійшла від благодійників.

 В результаті ракетного обстрілу м. Покровська, який стався 17 липня, були пошкоджені два об’єкти соціальної інфраструктури громади. З проханням про надання допомоги у вигляді будматеріалів Покровська міська військова адміністрація звернулась до благодійної організації «БФ «Янголи спасіння».

Благодійна організація позитивно відреагувала на звернення та на безоплатній основі надала для відновлення будівель 173 плит OSB.

Отримувачем гуманітарної допомоги рішенням комісії було визначено житлово-комунальний відділ.

«Янголи спасіння» – наш надійний партнер протягом всього часу повномасштабного вторгнення. Вони завжди приходять на допомогу мешканцям Покровської громади, житло яких зазнає пошкоджень. Ракетні обстріли завдають значних руйнувань громаді, але завдяки підтримці наших партнерів ми можемо оперативно відновлювати пошкоджені будинки. Ця допомога – це промінь надії в цей темний час. Ми щиро вдячні за кожну надану плиту, адже це не просто будівельний матеріал, а символ нашого відновлення та стійкості», – зауважила Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію