• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Родини покровчан з дітьми отримали гуманітарну допомогу у вигляді наборів особистої гігієни

eye

250

13.06.2024 11:00

Новини громад

img

Спеціалісти управління соціального захисту населення долучились до видачі допомоги, отриманої від БФ «Карітас Маріуполь».

110 з 260 отриманих наборів засобів особистої гігієни вчора було розподілено між багатодітними родинами та матерями-одиначками, які виховують дітей віком до 3-х років. 

Кожний пакунок сформований відповідно до потреб мешканців громади та містить все необхідне для щоденного використання: туалетний папір, зубну пасту та щітки, мийні засоби, серветки та ін. 

Видача гуманітарної допомоги, яка триває й сьогодні, відбувається в рамках проєкту від Caritas Norge "Невідкладне реагування на війну в Україні, зокрема на звільнених територіях”, фінансово підтриманому норвезькою урядовою агенцією Norad.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Запрошуємо підприємців приєднатися до другого діалогу між владою та бізнесом за темою «Програма підтримки громадян «Національний кешбек: Зроблено в Україні»

Зустріч відбудеться в рамках роботи регіональної онлайн-платформи «Діалог влади та бізнесу», яка створена за дорученням Президента Україна Володимира Зеленського для оперативного вирішення поточних проблемних питань підприємців.

eye

22

Новини громад

23 жовтня 2024 14:19

Понад 600 осіб евакуйовано за 2 місяці: благодійники дають шанс на безпечне життя

З серпня поточного року, коли ворог підійшов впритул до околиць Покровської ТГ, значно зросли ворожі обстріли з різних видів озброєння, збільшилися людські жертви та руйнування.

eye

103

Громада 1

22 жовтня 2024 12:30

Делегація з Покровської ТГ взяла участь у саміті «Громади в дії» у м. Дніпро

Представники Покровської громади долучилася до саміту «Громади в дії», який відбувся в місті Дніпро. Цей захід є продовженням ініціативи «Зцілення громад», метою якої є відновлення та розвиток місцевих спільнот через підвищення їхньої самостійності.

eye

90

Громада 1

22 жовтня 2024 11:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію