• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську відбулось позачергове засідання виконкому

eye

517

22.06.2022 10:51

Новини громад

img

22 червня у режимі відеоконференції відбулось позачергове засідання виконкому, на якому були розглянуті фінансові питання та внесення змін до порядку створення та використання матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків НС. 

Перший проєкт рішень, який було винесено на розгляд членів виконкому, стосувався внесення змін та доповнень до місцевого бюджету громади. 
«Передбачає збільшення видаткової частини на 1 мільйон 820 гривень: 43,9 тисячі гривень планується направити відділу освіти для виплати заробітної плати з нарахуваннями; 831,8 тисячі гривень для житлово-комунального відділу на забезпечення національного спротиву: придбання запчастин для автотранспорту, шиферу та інших будівельних матеріалів. 100 тисяч гривень буде виділено на ремонт м`якої покрівлі КНП «Покровська міська лікарня», 245, 2 тисяч гривень буде спрямовано відділу культури на протипожежні заходи, 600 тисяч гривень планується виділити на придбання паливно-мастильних матеріалів для районного управління поліції», - зазначила Директорка департаменту фінансово-економічної політики та управління активами Юлія Порецька.

Крім того, врахований перерозподіл в межах загального обсягу бюджетних призначень: за рахунок економії коштів на заробітну плату відділу культури у розмірі 61,2 тисячі гривень на забезпечення виплат по стипендіях, враховані зміни до бюджетних програм по УСЗН та КП «Покровськводоканал»  для придбання електроплит та водовозів. 
Відповідні зміни було внесено і до програми економічного і соціального розвитку Покровської громади. 

На розгляд членів виконкому було винесено питання й щодо передачі 50 аптечок добровольчому формуванню міської ради. 100 засобів зупинки крові та 50 аптечок також буде надано комунальним підприємствам міста. 

Усі проєкти рішень членами виконавчого комітету було підтримано одноголосно

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

15

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

Відновлення після обстрілу: комунальні служби допомагають покровчанам привести до ладу пошкоджені будинки   

Унаслідок обстрілу, який стався вчора вночі, осколками ракет та вибуховою хвилею пошкоджено 10 багатоквартирних будинків, 1 приватне домогосподарство, об`єкти комунальної та державної власності.

eye

34

Новини громад

25 квітня 2024 10:30

Оголошення про формування персоналного складу Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності

Покровська міська військова адміністрація Покровського району Донецької області проводить роботу щодо створення координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності.

eye

45

Новини громад

25 квітня 2024 09:22

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію