• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську створюють карту дитячих майданчиків

eye

1173

03.06.2021 09:53

Новини громад

img

Представники управління міського господарства разом з інспекторами комітету самоорганізації населення створюють карту дитячих майданчиків, аби підтримувати їх у чистоті та порядку.

З настанням весни фахівці КП «Управління міського господарства» спільно з інспекторами комітету самоорганізації населення перевірили понад 200 дитячих ігрових та спортивних майданчиків, кожен з яких отримав свій порядковий номер та був нанесений на карту.

Протягом останнього місяця комунальники працюють над благоустроєм зон відпочинку. Минулого тижня на дитячі майданчики Покровська та Родинського завезли пісок. Спеціально створена бригада пофарбувала 135 та відремонтувала 58 майданчиків.

Щоб більш якісно облаштувати дитячі зони та визначити, у якому районі міста їх не вистачає, у Покровську створили карту майданчиків. 

«На карту нанесені номери майданчиків, під кожним – адреса його розташування та детальний опис, - розповів директор КП «УМГ» Олексій Назаров. – Під кожним номером є фото об’єкту. Це для того, щоб ми бачили, у якому стані ігрові елементи, чи потребують вони ремонту та що треба додати».

За словами Олексія Назарова, створення карти допоможе більш ретельно проаналізувати потреби населення у благоустрої прибудинкових територій та спланувати скільки коштів потрібно передбачити на облаштування майданчиків у бюджеті наступного року.

Приступили комунальники до розробки «карток дворів», які будуть закріплені за двірниками.

У карточці матиметься інформація щодо стану прибудинкової території, кількості лавочок, урн, елементів зовнішнього освітлення та дитячих або спортивних майданчиків.

Карта

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Гаджети для учнів: заклади середньої освіти у Покровській громаді отримали нові хромбуки від Save the Children

Керівники навчальних закладів отримали 24 хромбуки Lenovo від відокремленого підрозділу іноземної неурядової організації «Представництво Save thе Сhildren в Україні».

eye

4

Новини громад

23 квітня 2024 09:30

Спільні ініціативи в вирішенні гуманітарних питань: відбулась зустріч з представниками БО World Central Kitchen

Заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо разом із начальницею управління з питань забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Покровської РДА Надією Масло розглянули шляхи співпраці з благодійниками у гуманітарних питаннях.

eye

30

Новини громад

22 квітня 2024 18:30

Засоби гігієни для покровчан та харчові продукти для ВПО: комісія розподілила гуманітарну допомогу

22 квітня за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до міста від благодійних фондів та громадських організацій.

eye

34

Новини громад

22 квітня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію